TIRAMISU
Buongiorno cari Amici,
vandaag wil ik jullie de meest beroemde Italiaanse Toetje voorstellen de ” TIRAMISU” !
je hebt 2 varianten  met slagroom of met ei wit, ik persoonlijk vind het lekker met slagroom
voor 4 personen 8 eieren,1/2 liter slagroom,zuiker,lange vingers, koffie, mascarpone,en een willekeurige liquer.
Slagroom kloppen met een halve kop zuiker,
Klop de ei geel met een halve kop zuiker, doe 350 gram mascarpone bij een laat het mooi luchtig kloppen.
Doe in de koffie een lekkere liquer naar smaak je kan alles in principe gebruiken.
Spatel de slagroom en het mengsel van de mascarpone samen tot het mooi samen gemengd is.
Gebruik een goede espresso koffie, leg in een bak eerst een laag creme in daarna de lange vingers dompelen in koffie,
weer een laag creme en ga zo door tot alles op is. Nu rest het op te laten stijven, 3 uurtjes in de koelkast. BUON APPETITO
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.