Braciole di Belvedere
Buonasera Cari Amici Olandesi
deze recept is benoemd naar Belvedere waar ik groot geworden ben, dat
ben ik nog steeds niet maar toen ik klein was. Men koopt bij de slager 6 flinter dunne kalfsvlees schnitzels
Zorg alvast dat je een basis tomaten saus hebt voorbereid, Hak grof de volgende: 4 tentjes knoflook,een bos peterselie,
een had vol rosijnen,een had vol pijnboompitjes, parmezaanse kaas, olijf olie, peper en zout.
Vul met het mengsel de kalf schnitzels, en rol ze dicht, Dicht schroeien in de pan, en op laatst
voeg het bij de tomaten saus en laat sudderen tot 10 minuten. [ LET OP HET BLIJFT KALF ]
Rode Mul
Buongiorno Ragazzi!
De rode mul, dit is zo een lekkere vis, mits die super vers is! Vraag het bij een Morokkanse visboer.
je kun het eten ¬†bij cous cous, ¬†vis soep, gefrituurd, ¬†of met een mosterd saus. enz….
Deze recept is simpel voor iedereen, maak een kilo Mul voor 4 personen schoon, ook
de ingewanden en laat de kop, spoel  af met zout water, dep ze droog en wentel ze in bloem.
In een pan doe een klontje boter en een beetje olijf olie, bak ze goud bruin. peper&zout
Sprenkel wat citroen sap bij
Gambas
Buongiorno
Dit is een lekkere gerecht en makkelijk te bereiden,
de ingredient heeft haast ieder in huis!
1 kilo Grote gamba’s, knoflook,peterselie, spaanse peper een goede olijf olie extra vergine come me.
peper&zout aceto balsamico. Bak de knoflook met de peper,en voeg de Gamberoni toe tot ze oranje zijn geworden,
voeg een paar druppels balsamico bij, en de peterselie, afmaken met zout en peper.
Huiskamerdiner
Goede Morgen Beste Mensen.
Als je dag vers geplukt wilt eten, kom bij Luisa Parlato.
Wij zorgen voor een leuke sfeer en lekkere Zuid Italiaanse streek gerechten.
Wij hebben ook een mooie assortiment aan Italiaanse wijnen,
Zorg alleen dat je op tijd reserveert, omdat wij altijd vol zitten.
Het kan niet anders waar het altijd gezellig is.
A presto da
Rane al limone
Salve Gente,
Ja wat zijn dat Rane!! Nou dat zijn kikkerbillen, voor velen is dat een rare idee,
en voor sommige en delicatesse, ik heb een makkelijke recept voor jullie.
De kikkerbillen voor 1 uur in azijn, daarna goed deppen, in een kom bloem met peper en zout,
wentel de kikker erin, en bak ze voor 8 minuten goud bruin, Smelt wat boter en voeg knoflook toe  en een takje rosmarijn in een pan,
per een citroen en voeg peterselie bij. Giet het mengsel over de kikkerbillen en
La marmellata di pomodoro
Buona Domenica.
oggi vi propongo una ricetta al pomodoro!
1 kg tomaten,600 gr zuiker, een vanille stok,2 citroenen,die wij gebruiken met sap en schil.
In een vergiet was de tomaten,laat ze in 10 minuten wellen in kokend water, en pureer de tomaten in een extra pan.
Breng aan de kook met de vanille stok en zuiker laat het koken voor 10 minuten.
Dan rasp de citroen met het sap in het mengsel, een laat alles koken op zacht vuur circa ander half uur.
Laat het afkoelen en is klaar om in potjes te bewaren
La Passata di Pomodoro
Buongiorno A tutti,
hier ben ik weer na een tijd van stilte, oorzaak overwerkt!!
Ik was een week naar Siciliè naar mijn ouders, waar ik in de straten  van het dorp
deze foto naam, de passata di pomodoro maken, het rode kleur van de tomaten bellissimo.
Verder komen er weer nieuwe recepten!! Opgelet zoals ook de kooklessen en de huiskamerdiner,
wel ruim op tijd reserveren.
recente reacties