wijnen en drankenWijnen en dranken, wij hebben een uitgebreide selectie topwijnen en dranken. Indien u dat wenst selecteren wij de juiste wijnen bij de verschillende gerechten. In overleg kunt u natuurlijk ook uw eigen wijn laten serveren. Hiervoor vragen wij een bedrag voor het openen, glaswerk en het uitschenken.
Op en rond de tafel, wij kunnen zorg dragen voor de aankleding van de tafel. Kortom alles wat bijdraagt aan de juiste sfeer.
huiskamerdinersHuiskamerdiners, onze huiskamerdiners op locatie bieden u een intieme en sfeervolle avond voor u en uw genodigden. Uiteraard verzorgen wij ook diners bij u thuis.
Kooklessen, als geen ander brengt Luisa Parlato u de fijne kneepjes bij van de èchte Italiaanse keuken. Lessen worden gegeven in groepen vanaf minimaal 10 personen!.
Koken op locatie, wij bieden u diverse mogelijkheden voor het verzorgen van uw: recepties, feesten, barbecues, bruiloften, tuinfeesten, kerst-diners, etc…
Locaties, ons uitgebreid netwerk aan betrouwbare relaties stelt ons in staat om u uiteenlopende locaties te kunnen aanbieden.
Bedrijfslunch, een ingelaste boardmeeting, onverwacht bezoek, of gewoon trek in authentieke Italiaanse panini, Luisa Parlato levert bedrijfslunches op maat. Wij bezorgen in de gehele regio Rotterdam.
Personeel, onze gastvrije, bekwame en toegewijde medewerkers dragen bij aan een soepel en aangenaam verloop van uw feest.
Vriendelijk en verzorgd, ongedwongen en flexibel, ambachtelijk vakmanschap en enthousiasme zijn onze sleutelbegrippen. Laat u verder informeren over al onze uitgebreide mogelijkheden, specifiek toegesneden op uw evenement; per e-mail, telefoon of een persoonlijk gesprek.