Als geen ander brengt Luisa Parlato u de fijne kneepjes bij van de èchte Italiaanse keuken! Het merendeel van de recepten waar Luisa mee werkt zijn afkomstig uit de keuken van haar grootouders. De boerderij waar zij samen met hen opgroeide is prachtig gelegen op het schiereiland van Sorrento met uitzicht over de baai van Napels. Het is hier waar Luisa de traditionele streekgerechten letterlijk tot zich nam.

Naast de kooklessen van de kook-workshop, waarin zij u graag laat delen in de geheimen van de èchte Italiaanse keuken, wordt er ook samen gegeten. Aan de zorgvuldig en landelijk gedekte tafel wordt nog eens nagepraat over en geproefd van het behaalde resultaat.

Luisa werkt alleen met de allerbeste producten welke betrokken worden van kleinschalige biologische leveranciers. Om zo haar eigen kwaliteit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en zo dicht mogelijk de Italiaanse keuken te kunnen benaderen.

Reserveer hier uw kookworkshop en maak u het dolce vita een beetje eigen‚

Luisa geeft kookworkshops met het slow food instelling PUUR en GEZOND. Mijn producten zijn zorgvuldig uitgekozen uit kleine familie bedrijven met het oog op kwaliteit. De recepten die ik leer komen uit mijn grootouders keuken van de boerderij in Sorrento, met een adembenemend uitzicht in de golf van Napels.

Hier heb ik geleerd de traditionele klassieke streek gerechten, die ik later heb verfijnd en een nieuwe versie en smaak heb gegeven. Tijdens de lessen staat een verzorgde tafel gedekt waar de cursisten aan tafel kunnen eten, van de gerechten die zij maken: creatief, gezellig, origineel en exclusief.