De basis van Luisa Parlato catering is de liefde voor het koken, het zoeken naar de beste ingrediënten, bijna uit liefhebberij. De producten onderscheiden zich door hun oor-spronkelijkheid en verfijnde smaak. Samen met het nodige enthousiasme, kookkunst en volle aandacht voor de opdrachtgever wordt gezorgd voor een aangename sfeer en de heerlijkste gerechten.

De wortels van Luisa Parlato liggen in Sicilië en Napels. Als telg van een boerenfamilie hielp Luisa zelf actief mee met het maken van wijn, olijfolie, inmaak, salami etc. Deze ambachtelijke vaardigheden heeft zij overgenomen in haar werkwijze en recepten. Recepten die nu wereldberoemd zijn waren in haar jeugd dagelijkse kost; friselle, bellini… en zijn van generatie op generatie overgedragen.

Elk jaar wordt er teruggekeerd naar de golf van Napels en het fascinerende Sicilië om de fantasie te prikkelen en zodoende nieuwe impulsen voor nieuwe recepten op te doen. Met recht bieden wij u de ware Italiaanse keuken.

Als u meer informatie wil na deze korte introductie, kunt u altijd contact opnemen via de contact-pagina.

Dezelfde zorgvuldigheid hanteren wij ook bij de presentatie en, op verzoek, de aankleding / decoratie. Op subtiele doch overtuigende wijze wordt ook het oog gestreeld.